Wat wij doen

Leadvisie beschrijft haar motto, werkwijze en doel in vijf essentiële elementen: 'De vijf plussen van Leadvisie'. Deze vijf plussen beschrijven hoe wij werken, waarom we dit doen en wat de meerwaarde is voor u als klant.

1) De hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs

Leadvisie verkoopt hypotheekleads. Dat is ons vak en daar zijn wij goed in. Maar dat doen wij niet zomaar, dat doen wij zoals het hoort. Met zeer grote zorgvuldigheid en met inachtneming van de privacywetgeving.

Consumenten die op zoek zijn naar een hypotheek oriënteren zich vaak op het internet. Leadvisie beschikt over diverse websites waarop consumenten betrouwbare informatie kunnen vinden over hypotheekvormen, rentestanden en het uitvoeren van verschillende berekeningen. Elk van onze websites heeft een eigen sfeer en elk van onze websites biedt dezelfde informatie op een andere wijze aan. Zo krijgt iedere consument de gewenste informatie op een voor hem of haar aantrekkelijke manier.

Een consument kan op onze websites een verzoek achterlaten voor nadere informatie en een adviesgesprek door het invullen van een formulier met persoonsgegevens. De keuze om persoonsgegevens achter te laten wordt op onze websites niet geforceerd. De kwaliteit van de gegenereerde leads is daardoor erg hoog. Door het grote aantal hypotheekleads dat wij genereren kunnen wij de prijs voor u altijd laag houden.

2) Financieel- én marketingexpert

Niet iedereen kan zomaar hypotheekleads genereren. Uiteraard is een AFM-vergunning noodzakelijk, maar ook vergaande kennis van online marketing is een vereiste. Leadvisie combineert het beste van deze twee heel verschillende werelden. Jarenlange kennis van de hypotheekbranche en van consumentengedrag wordt gecombineerd met expertise op het gebied van online marketing. Deze optimale kenniscombinatie resulteert in optimale kwaliteit hypotheekleads waar u gebruik van kunt maken!

3) Hypotheekleads op maat naar uw wensen

Ongetwijfeld hebt u specifieke wensen met betrekking tot de hypotheekleads die u wilt ontvangen. Misschien wilt u leads in een bepaald postcodegebied, of juist leads met een bepaalde hypotheekwaarde. Maar misschien gaan uw wensen veel verder. Wilt u een eigen leadgeneratiewebsite in de stijl van uw bedrijf? Of wilt u naast hypotheekleads ook andere informatie ontvangen? Wij gaan de uitdaging van ieder verzoek aan. Door het grote aantal hypotheekleads dat wij dagelijks genereren voor onze klanten kunnen wij aan vrijwel alle wensen voldoen. Juist die hypotheekleads die het beste voldoen aan uw specifieke wensen krijgt u uitgeleverd.

4) Generatie volgens de nieuwste inzichten

Mensen veranderen, hypotheken veranderen, de markt verandert. De marketingexperts van Leadvisie houden alle ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Veranderend consumentengedrag kan ten koste gaan van de kwaliteit van hypotheekleads, en dat willen wij voorkomen. Wij testen voortdurend hoe consumenten reageren op bepaalde informatie, kleurgebruik en klikmogelijkheden. Aan de hand van deze testresultaten optimaliseren wij continu onze websites om zo de hoogst mogelijke kwaliteit hypotheekleads te kunnen blijven garanderen.

5) Levering van realtime hypotheekleads

Hypotheekleads die Leadvisie aan u uitlevert zijn altijd actueel en worden slechts eenmaal verkocht. Tijdens kantooruren worden binnenkomende leads direct gecontroleerd en uitgeleverd. Zo kunt u hypotheekleads ontvangen die slechts enkele minuten oud zijn!

Wij weten dat snelheid belangrijk is. Een klantvraag staat enkele uren na het verzoek nog helder in het geheugen van de consument. Na enkele dagen is deze vraag niet meer scherp en neemt de kans op een succesvolle afspraak sterk af. Wij faciliteren u in deze snelheid. Het is aan u om met dezelfde snelheid contact op te nemen met de consument.

Contact

Van Aalstplein 3
3871 EA Hoevelaken
T 033-202 22 66
E info@leadvisie.nl

Onze openingstijden
Ma t/m vr: 9:00 17:30 uur.

Onze werkwijze
Neem contact op

Meer informatie

Wilt u weten wat Leadvisie voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Leadvisie is uw partner in hypotheekleads

U zoekt hypotheekleads? Met Leadvisie haalt u een ware specialist in huis. We hebben jarenlange ervaring in het genereren van hypotheekleads met een hoge conversie én zijn ook nog een van de goedkoopste in de markt.

Ja, vertel hoe ik meer resultaat kan behalen!

Contact

033 - 202 22 66 
info@leadvisie.nl 
Of laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op: